Monument!

25 03 2012

Els fets memorables tenen els seus monuments. Tot i que, fins a dia d’avui, el meu monument preferit no es refereix a un fet passat, sinó a un fet futur, valgui la contradicció. Amb aquesta pista, podries endevinar quin és el meu monument preferit?

Les persones que fan coses també mereixen els seus monuments. Sovint, i a la vora, tenim persones que, del  seu dia a dia, un percentatge molt alt del seu temps va dedicat als altres -de forma altruista-. I aquí ja podríem posar a totes les mares i pares amb el seus fills. Evidentment, reconeixo la seva feina i l’agraeixo sempre que puc. Però més enllà d’un entorn familiar, començo a cercar algun material que em permeti construir el monument a aquella persona que és capaç de, fora del cercle familiar, de trobar temps, ganes i energia per les altres persones o projectes, que ho fan de gust i sense demanar res a canvi. A més a més, quan entra en joc una vessant humanitària o creativa, sigui quina sigui,  el desgast psicològic és major, i requereix, per tant, més valor al seu reconeixement.

De moment, el meu reconeixement i la gratitud per la part que em toca. Ara mateix tinc un  reconeixement en vies de construcció.  El monument que mereix, com el meu monument preferit, són un fet futur.


Accions

Informacions

Deixar un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.