Tard i malament

4 04 2011

Joan Herrera no votarà en la consulta popular del 10 d’abril, perquè exclou el federalisme.

Primer de tot, plantejem-nos que és una consulta popular a modus referèndum, pel qual, es tracta de contestar una pregunta. Les opcions de vot són Sí, No, i en blanc. No s’està s’el·legint quin sistema prefereixes. Aviam Joan, no cal que busquis tres peus al gat. I sento dir-te que aquesta mobilització social impulsada per la gent del carrer, t’ha superat. Em sembla un error garrafal, que, quan es planteja un acte democràtic per excel·lència, en surtis tocant el violí d’aquesta manera.

També m’ha fet molta gràcia que avui, de sota un pam de pols d’algun calaix desendreçat de la seu d’ICV, heu trobat el federalisme.  Que no ens en recordem de la moto que ens van vendre? Amb les vostres amistats al PSC, i l’Espanya que entén Catalunya, i el federalisme que sempre es va dir… després dels últims tripartits i el Gobierno amigo, hem fet moltes passes cap al federalisme. Tantes… que hem d’aprofitar una consulta per la independència per veure si algú se’n recorda…

L’has vessada!


Accions

Informacions

2 comentaris per “Tard i malament”

9 12 2011
Carles (10:58:40) :

Sóc Carles de Printcolor, http://www.printcolorweb.com, impremta de llibres, i volem fer-te un obsequi com autor del blog. Per això, et regalem la impressió d’un llibre gratis que podria ser del teu blog si vols, despeses d’enviament incloses. T’interessaria? Si tens algun dubte em pots escriure a: info@printcolor.es

Més informació de la promoció gratuïta de llibre: http://www.printcolorweb.com/spa/item/exemple_promocional.html

1 10 2012
essayneed (12:06:38) :

That’s a great tip!

Deixar un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.