CLARIANA de comunicació

Blog allotjat a cat.bloctum.com

Cataluña: She Leader 2.0

Enviat per tonagusi el dia Juny 13th, 2010

De Leonor Sedó image003.jpg
Para 39 y mas
Barcelona, 11 i 12 de juny

.

El lloc escollit, el World Trade Center, molt a prop de la Mediterrània, va acollir a dones directives, professionals i del món de l’empresa; líders de diversos països de tot el món, així com a primeres figures internacionals expertes en comunicació, lideratge i tecnologies de la informació aplicades a l’activitat empresarial.

Aquest primer Congrés Internacional dirigit a dones directives i professionals, especialment del món de l’empresa, ha estat organitzat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya (Espanya). En ell s’ofereixen recursos i estratègies per millorar la gestió de les organitzacions i per facilitar la promoció professional incorporant la igualtat d’oportunitats, les eines 2.0 i les tecnologies de la informació i la comunicació.

En l’acte d’inauguració, la vicepresidenta del Govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, ha començat el seu discurs dient “Les paraules són el millor reflex de l’ànima”. A continuació ha reflexionat sobre el canvi de l’estatus de la dona en pocs anys, sobretot als països desenvolupats. Ara, p. e., “es pot preguntar a les nenes què volen ser de grans, abans era impensable aquesta pregunta ja que les nenes tenien el seu destí traçat des que naixien. Si alguna va tenir somnis, eren frustrats immediatament per l’arbitrarietat i la injustícia “.

.

Llegir tot el article a 39yMas

.

Deixa un comentari

XHTML: Pots fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image