CLARIANA de comunicació

Blog allotjat a cat.bloctum.com

Nou Projecte comunicatiu a les Comarques Centrals del País Valencià

Enviat per tonagusi el dia January 4th, 2010

Per Tere Mollà

4 de gener de 2010

.

.

Benvolgudes companyes:

 El motiu d’aquetes lletres, no és cap altre que donar-vos a conèixer el naixement d’un nou mitjà de comunicació al País Valencià: www.aramultimedia.com

         Aquest nou mitjà neix amb vocació de convertir-se en un referent per la gent de les comarques del sud de la província de València i les del nord d’Alacant (el que ací anomenem COMARQUES CENTRALS), on compartim la llengua catalana com a element vehicular de les nostres comunicacions quotidianes, costums i tradicions, o el que és el mateix, la cultura comuna que no deixa de ser el sumatori de tot el que he anomenat abans.

         Aquest nou projecte comunicatiu neix de la mà d’un equip de professionals del periodisme joves, dinàmics i amb moltes ganes de treballar i de donar a conèixer les nostres terres i tot el que per ací baix passa en cada moment. De moment podeu trobar tota la informació que necessiteu, al següent enllaç: www.aramultimedia.com

         Està previst que al llarg de la segona quinzena del mes de gener aquest projecte deixe ser projecte i passe a ser una realitat i finalitzen d’aquesta manera molts mesos de treball per part d’aquest equip de professionals, per donar pas a un treball diferent: el de mantenir actualitzada tota la informació que es vaja produint al llarg i ample d’aquest territori i, perquè no, també una mica més enllà.

La participació ciutadana és cada vegada més, un dels pilars més importants de la democràcia perquè ens permet utilitzar les eines que els mitjans digitals posen al nostre abast per donar la nostra opinió del que passa al nostre voltant, i dir en quines coses estem o no d’acord sobre les decisions que cada dia és prenen en el nostre nom.

Per això, per a la gent que està fent realitat el projecte d’ARAMULTIMÈDIA és important la veu de les persones, de totes les persones que tinguin coses a dir del que passa a les nostres comarques centrals, o més enllà.

I eixe és el motiu pel que s’ofereix que en aquest nou espai comunicatiu puguen prendre la paraula totes les persones que ho vulguin fer per dir el que pensen o creguin en cada cas.

Si hi ha alguna companya o company que tingui interès en participar amb una col·laboració mensual per tal d’aportar el seu punt de vista sobre qualsevol tema ho pot fer sense cap problema.

¡L’única cosa que ha de fer és ficar un correu electrònic a la meua adreça electrònica (tmolla@teremolla.net) amb les seues intencions de participació i amb la temàtica genèrica sobre la qual te intenció d’escriure i ja està. Després ja hi haurà alguna persona d’ARAMULTIMÈDIA que es fique en contacte amb elles o ells.

Si us aprofita d’alguna cosa, per a mi és una magnífica notícia el naixement d’aquest mitjà, perquè ens permetrà tenir, o millor dit recuperar la veu, als espais comunicatius digitals que, en aquesta zona geogràfica ni en són molts, ni els que hi ha són sempre llocs os es puguen dir certes coses sense córrer el risc de que la vella amiga “censura” fique la seua pota per tallar determinades coses.

Des d’ací us anime a participar i promet mantenir-vos informades del que vaja passant-li a aquesta criatura que està a punt de néixer.

 Una abraçada ben cordial.

Deixa un comentari

XHTML: Pots fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.