CLARIANA de comunicació

Blog allotjat a cat.bloctum.com

Nova etapa de la revista ENTREACTE de l’AADPC

Enviat per tonagusi el dia May 28th, 2009

El dilluns 25 de maig, s’ha presentat la nova etapa de la revista ENTREACTE al Pati Manning de Barcelona en el decurs d’un acte públic que ha comptat amb les actuacions de la cantant francesa Sabine van Waesberberghe acompanyada del guitarrista barceloní Gustavo Them i del Grup Egos Teatre, que ha ofert un fragment del seu exitòs Ruddigore o la nissaga maleïda, reconegut amb el Premi de la Crítica com el millor espectacle musical de 2008.  ENTREACTE, la revista impresa que edita l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) des de fa 22 anys, passa a ser trimestral, dobla el nombre de pàgines, i compta amb noves seccions, col·laboracions i corresponsalies. 

 ENTREACTE en aquesta nova etapa estarà dirigida per  la periodista Tona Gusi i un renovat consell de redacció  integrat per Andreu Solsona, sots director, Elsa Corominas, coordinadora, Elisabeth Fuentes,  secretària de redacció, Martí Peraferrer i Carme Sansa.

 L’ ENTREACTE digital   www.entreacte.cat   complementa la versió impresa dissenyada per en Lalo Quintana.  Tots aquest canvis responen a la voluntat de l’ AADPC de posar al dia la seva comunicació amb els associats i associades així com també de captar millor l’ atenció de públics interessats pel món de l’espectacle. És per això que també es distribueix a llibreries i quioscs especialitzats.  Consell de redacció

Tona Gusi, directora

Andreu Solsona, sots director

Elsa Corominas, coordinadora

Elisabeth Fuentes, secretària de redacció

Martí Peraferrer

Carme Sansa

Lalo Quintana, dissenyador

Alba Besora, correcció

Sara Pascual, Dept. comercial i publicitat

ENTREACTE Les Golfes de Can Fabra   

SABINE VAN WAESBERGHE & GUSTAVO THEM  La francesa Sabine Van Waesberghe es forma en dansa i cant al seu país, estudis que perfecciona a Londres i Nova York, duta per la seva passió per les comèdies musicals americanes i els espirituals negres. Per la seva banda, Gustavo Them, barceloní format a Alacant i als Estats Units, ha actuat com a solista amb diverses orquestres americanes. També treballa com a docent i dirigeix orquestres de guitarres. A més de la clàssica, col•labora amb grups de música popular i moderna.

Deixa un comentari

XHTML: Pots fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.