Us imagineu…

Us imagineu què hauria passat aquest darrer diumenge, 25 d’abril, si la nostra televisió pública, nacional –si més no, en les prediccions del temps–, vostra i meva, hagués donat una petita part de la cobertura que ha donat a la ditxosa remuntada –que no ha estat possible– a la preparació de les consultes sobre la independència?

2 Respstes a “Us imagineu…”

  1. Josep Lluís diu:

    Al poble no li interessen les consultes o als qui manen no els hi interessa que el poble opini? TV3 ha estat clarament abstencionista, excepte a l’hora d’informar que la participació havia estat un punt més baixa que a les onades anteriors.

  2. Montserrat diu:

    Doncs potser haguéssim acabat avorrint el tema, tal com ens passa a alguns seguidors del futbol que estem farts de la inflació informativa -és un dir- sobre el cantó menys esportiu d’aquest assumpte.

Deixa una resposta

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.