Horror al Mercadal

Ja ens ho anava advertint l’Illa dels Monstres. Aquesta tarda, tornant a casa, en passar pel Mercadal, he pogut copsar en tota la seva magnitud, l’agressió visual i estètica amb què la Unió de Botiguers, em diuen, i el Patronat Municipal de Turisme, suposo, han decidit castigar la ciutadania –i més als qui vivim en un carreró prop del Mercadal i hem de passar sovint per la plaça– durant aquestes diades festives de desembre. A Reus, quan vols reformar o pintar una façana, hi ha uns criteris. O quan vols penjar un rètol. O si vols demanar un espai públic per fer una exposició d’art… (i és bo que així sigui). Però per embrutar el Mercadal amb arbres sintètics, amb caseta i petit avet grotesc, coberts de neu plàstica, no cal patir. Al costat d’això, la selva de magnòlies fins i tot era discreta. Gaudiu del Nadal ridícul.

3 Respstes a “Horror al Mercadal”

 1. Té la mà Maria diu:

  si és sintetic no hi ha problemes, fà anys a la plaça si feien falles, doncs llestos !! si cala foc i ja tenim falles, la regidora de cultura ho aprobarà

  salutacions

 2. Lo Consueta de Reus diu:

  Si, si, foc al “mamotreco” de la punyeta. Per cert que estic fart de veure els Papanoelus penjats per tot arreu. I al Mercat Central un altre any, aquesta mena de ninot volador. Tot molt ridicul i xavacà. Tinc KLAUSTOFÒBIA per Nadal. Salut Salvador.

 3. elboudereus diu:

  els llaços, els llaços!!! heu vist els llaços?!?

Deixa una resposta

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image