Cada cop que llegeixo, o visiono algun dels documentals http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RZPB-2KVgxQ,

Reflexiono sobre els fets…l’assassinat de Pedro Alvarez Peso, la nit del 15 de desembre de 1992, a mans d’un policia nacional de la brigada social, que continúa en llibertat i sense haver estat sotmés a un judici, directament el cas es va sobreseïr definitivament.

I analitzo el pes de la prova: Roda de reconeixement, per part de la companya de Pedro, “Yolanda”, del sospitós.

Prova de balística, Descripció del cotxe del sospitós, Coincidència de 2 lletres de la matrícula del cotxe del sospitós, Historial d’accions disciplinàries del sospitós agent de la policia nacional,… detenció del mateix i posada en llibertat al cap d’unes hores…

No puc entendre, no m’entra al cap, a no ser que incorpori la següent informació: Corrupció i Abús de poder, d’un sistema podrit, aleshores em quadra tot, Encobrir la violència institucional, els seus propis errors:

  • Ràpida ascenció i promoció professional de tots els professionals de l’àmbit judicial implicats en el cas: Un exemple: la Magistrada responsable de la instrucció de l’assassinat del jutjat d’hospitalet: Mariajosé Magaldi. Actualment treballa a l’Audiència Provincial de Barcelona.
  • El fiscal del cas…el mateix camí.
  • Els forenses i la policia científica…
  • Els advocats que han portat el cas…que van fer?
  • Possibles coaccions a la testimoni principal dels fets, i a d’altres que hi havia a la zona i van veure la fugida del vehicle…
  • Canvi de destinació del policia sospitós de l’assassinat.

justicia para Pedro

 http://plataformapedroalvarez.com/

Quan s’han esgotat totes les víes burocràtiques, legals i administratives,…només ens queda el Carrer, la solidaritat amb la família de Pedro Alvarez Peso, una persona innocent que va topar-se amb un funcionari públic que va fer ús de la seva arma reglamentària, la seva força per acabar amb la vida d’un ciutadà impunement,

Nosaltres, els oblidats/des, sortim al carrer pacíficament, per reclamar any rere any, i No ens cansarem fins veure a l’assassí cumplint condemna, perquè demanem JUSTÍCIA, i no venjança!!! Perquè sense Justícia No hi ha Pau.

MANIFESTACIÓ 15 DE DESEMBRE DE 2011, PL.Universitat, a les 20h.

Difusió per lluitar contra la impunitat!!!