En la passarel·la de Milà, han vetat directament a la dissenyadora Elena Miró per no utilitzar el “tallatge marcat”, és a dir ella ha proposat talles normals, comuns, per a dones del carrer, vives, sanes, amb corbes, amb caderes, amb pits, amb cames, …i no secalls que semblen penjadors de filferro,  i per això l’han vetat, han prohibit que desfili la seva roba i les seves models.

Crítico aquest fet, no per “la moda en sí” o el glamour, que em sembla un instrument només al servei del consumisme absurd i el capitalisme, …aquesta cantinella que molts/es coneixem…, sinó per denunciar un nou atac a una persona valenta, Elena Miró ha desafiat a tot un imperi, i ha rebut el corresponent càstig i correctiu, des d’aquí vull donar el meu suport i els meus ànims a que segueixi en aquesta línia, feminista i igualitaria, molt més sana i real, segons les seves pròpies paraules “todo el mundo tiene derecho a vestirse”. Acabo de veure alguns de les seves models al google i són maquíssimes, i la seva roba una passada. Ahí queda eso!!!Cal destruir la línia de la moda actual , pret a porter, “alta costura”de la nostra societat,  d’esclavitut estètica sexista, la “moda” està al servei del patriarcat i de la violència masclista, potencia les talles 28- 32 , que fabrica i esclavitza a les dones, que les obliga conscient o inconscientment a tenir un cossos esquelètics, impossibles, malaltissos, o morir en el seu intent, que provoquen múltiples traumes emocionals i psiquiàtrics, una autèntica vergonya!!!!mirogood2.jpgemma_goldman-5cfeb.jpg