Incertesa

8 01 2010

intriga.jpgTots tenim la nostra òptica per mirar el món, per coneixe’l, per poder-nos-hi relacionar.
I maldestres com som els humans, sovint aquesta òptica ens distorsiona la realitat… O almenys hem de ser conscients que ens pot passar, que l’òtpica és només això, un garbell que ens filtra la realitat objectiva que ens envolta, i que potser mai podrem veure.
Això m’ha passat a mi també amb els diagnòstics clínics.
En primer lloc, cal recordar que el primer diagnòstic que em feren dels meus amics posteriors fou que eren de resultes d’una picada d’abella… Bé doncs, després de girar i regirar la realitat, resulta que no, que “simplement” el meu cos expulsa allò que li molesta. I com que no se’n surt massa bé, dijous entro a quiròfan.
D’altra banda, és ben curiós el procés diagnòstic de la cama: primer era el tercer lligament creuat; després va resultar que aquest no existeix, i que eren els lligaments laterals; a continuació s’ho van repensar i em van dir que res de lligaments, que havia de ser cartíleg o menisc, i que una ressonància ens trauria de dubtes. Finalment, la ressonància ens ha revel·lat que tinc dues fractures, una a l’extrem del peroné i l’altra a l’extrem de la tíbia… Vaja, que no en vam encertar ni una, i la meva cama anar aguantant, i jo anar-me adaptant constantment a una realitat que canvia sovint massa ràpid per mi, i prenent mesures que han resultat ser no massa encertades…
Jo que em veia coll avall les crosses i que ja volia provar de conduir, i ara em trobo que no em deixen ni posar el peu a terra altra vegada. Quin collons d’etapa tan llarga!
No em vull pas emprenyar amb ningú, ni tant sols amb mi mateixa. He fet el que creia convenient, i he seguit les indicacions que m’han dit els tècnics. Què més podia fer?
Com de bé ens aniria sovint tenir una bola de vidre que ens mostrés el futur, o el present que se’ns amaga! Ara que segurament llavors l’aventura de viure perdria tota la gràcia, almenys en la majoria d’aspectes! :)

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/sfDxEg_XmjE" width="425" height="350" wmode="transparent" /]
Marc Parrot


Accions

Informacions

3 comentaris per “Incertesa”

8 01 2010
albert (14:35:42) :

O sia, que arestàs “encrossada” i carregada de preguntes. Siguà. Pensa

8 01 2010
albert (14:38:21) :

pensa que només hi ha una malaltia sense tractament, ni tan sols profilàctic

8 01 2010
Pubilla (16:32:43) :

Exactament així estic, mestre. I ho sé, sé que només n’hi ha una que no té cura, però estranyament aquest coneixement no sempre em calma el neguit, l’apatia, el cansament… Contenta de retrobar-te.

Deixar un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.