Paciència

20 10 2009

paciencia.jpgNo vull basar la vida en allò que podria perdre en un naufragi, ni enganyar-me pensant que la realitat és estable. Ni tant sols m’agradaria perdre la confiança entre somnis fins a ser dependent dels altres, perquè jo m’hauria perdut.
Però cordons, m’agradaria tenir un racó on sentir-me a casa, m’agradaria tenir una certa rutina sense sobresalts intensos, d’aquells que em fan botar i brotar el cor, m’agradaria sentir-me del clan, de la meva tribu, i que em diguessis com en sóc de bonica.
Això sí, la mobilitat ja està resolta: Today, Tomorrow, Toyota! :)
Tot i que ara vaig a 40 per hora i acollonida per no “tunejar-lo” abans d’hora… Coi d’humans!

Paciència, Gerard Quintana

No sabria dir-te què és pitjor, Glaucs

La nova joguina

pa212180_2.JPG


Accions

Informacions

2 comentaris per “Paciència”

21 10 2009
txeik (18:48:23) :

Xata!
El teu cor és ca teua, gran com un castell.
I si el cor et bota, vol dir que ets viva,
que pertanys al mon i el mon et pertany.
I mai no dubtis que ets bonica,
que la teua llum omple els cors.
;)

PD. M’agraden els captches que et surten. “enjoy”

21 10 2009
Pubilla (19:41:20) :

Cavaller!!! M’heu omplert el cor de joia i d’una calidesa dolça i agradable. Mil mercès per les vostres sàvies i tendres paraules. I m’encanta la idea que ca meua sigui dins de mi! I com un castell… Quina imatge! I quina floreta!!! Vaig a buscar el pitet…
Que n’és de bo tenir persones amatents al voltant!
A la vostra disposició.

Deixar un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.