Gol d’Iniesta al minut 93

9 10 2009

love.jpgAra ja ho sé, ja no és una probabilitat: ja no puc dir It must be love com feia al gener, ara ja ho tinc clar.
Torno a tenir les aixetes obertes i rajant emocions. Torno a estar oberta a l’amor, a l’emoció i a l’excitació que comporta establir i mantenir una relació, tingui el nom que tingui. Ja no en tinc prou amb la (sempre benvolguda) manofactura. De fet, tinc ganes de tenir una relació, tingui el nom que tingui.
Sóc conscient que no es pot anar a plaça i comprar-la, així que no cal patir-hi massa.
Però venint d’on vinc, em fascina veure que sí, que certament arribar fins aquí era qüestió de temps. I em sorprèn i m’agrada sentir que satisfer els meus desitjos, al cap i a la fi, és ja només qüestió de temps. L’actitud i les ganes ja les he recuperat, ara només resta mantenir l’esperança i confiar en l’univers.
Love
[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/flPOlTHdK4w" width="425" height="350" wmode="transparent" /]
Forever changes, Alone Again or


Accions

Informacions

2 comentaris per “Gol d’Iniesta al minut 93”

14 10 2009
bornna (19:33:35) :

No només confiar en l’univers, també en tu mateixa. I recorda…amb les bones pràctiques treballades a entorns com l’aula d’acollida la cosa pot pintar bé.

15 10 2009
Pubilla toveta (19:14:12) :

M’agrada que em parlis de la confiança en mi mateixa… Tot sovint costa, però de fet sé que és del millor que puc aconseguir: primer, perquè és amb qui segur viuré tot allò que faci, i segon perquè com jo n’hi ha poques, encara no tothom ho percebi ;)
I tinc unes bones pràctiques que són l’enveja del veïnat! :)
Cuida la capa!

Deixar un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.