Potipoti

Un cop d’ull a la xarxa, actualitat i reflexió

Poliblocs.cat

Posted by quique on February 12th, 2007

 logo.png

Poliblocs és el primer portal de blocs polítics catalans, una publicació electrònica basada en continguts de bitàcoles de naturalesa política escrits en llengua catalana. Però també és una eina per prestigiar el periodisme blocaire alhora que una contribució a la millora i creixement dels blocs escrits per polítics democràtics d’identitat coneguda.

La redacció de Poliblocs escanneja diverses vegades al dia els blocs polítics, i en fa extractes que són publicats a la portada a partir de criteris diversos: els més interessants des del punt de vista periodístic, els més frescos, etc. Cada notícia remet sempre, a partir d’un enllaç, a l’anotació original del seu autor, i permet enviar-la per correu electrònic, imprimir-la o comentar-la, ja sigui públicament a Poliblocs o al bloc del polític (sempre i quan disposi d’aquesta opció al seu bloc) o enviant un correu personalitzat a l’autor.

Extret de Poliblocs.cat 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.