Portalet

Més Pla de museus

Posted by quico on February 2nd, 2008

Xavier Porrata Pla de museus

Un bon article a l’Avui d’avui, sobre el nou Pla de museus, d’en Gabriel Alcalde. Una aportació seriosa i serena al debat sobre la proposta del Conseller Tresserras de redefinició de futur del sistema de museus del país. I una mirada que va més enllà de la superficialitat del nou Museu Catalònia.

Aspectes com el nombre i tipus de museus actualment existents a Catalunya, el debat que s’obre amb la proposta sobre els museus nacionals i  l’atenció cap als museus del territori i a la potenciació de la seva vertebració, són algunes de les qüestions que bé valen una lectura de l’article.

One Response to “Més Pla de museus”

  1. hhhh Says:

    http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?sosmac

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image