Portalet

Aïda, del Liceu al Museu

Posted by quico on January 20th, 2008

Liceu Aïda 1

Del Liceu al Museu de Granollers i en directe, a partir d’internet amb banda ampla. És així com ahir mateix els granollerins vàrem poder conèixer de primera mà -o, millor dit, escoltar de primera oïda, amb un sò fabulós, i de primera vista, amb alta definició d’imatge- les desventures amoroses, bèl·liques i musicals de l’esclava Aïda, enmarcades en el conflicte egipto-etiòpic (es deu dir així, la trama bèl·lica entre Egipte i Etiòpia en l’època dels faraons?). Una experiència que permet imaginar-nos les possibilitats quasi bé il·limitades de futur de l’Anella Cultural, gestionada per la xarxa d’ajuntaments Transversal i la Generalitat.

En breu, esperem que també el Teatre Auditori es podrà incorporar, per fi, a aquest projecte, ampliant així la capacitat de la ciutat de participar -rebent, però també difonent propostes- en una de les experiències amb un futur més obert: la cultura sumada a la tecnologia. De moment, la prova d’ahir va valdre la pena. Perquè, segons diuen, de més Verdis en maduren!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image