Portalet

Medalles de la ciutat 2007

Posted by quico on December 15th, 2007

Jordi IcartMercè Riera 2Club Bàsquet GranollersClub Atlètic 3Esbart Dansaire 2

Granollers ja ha adquirit l’hàbit d’agrair a la seva gent i d’expressar-ho de forma pública. No cal avergonyir-se per expressar sentiments envers la resta de convilatans. De forma senzilla, austera i, sobretot, amb molt dignitat. I això permet ressaltar allò que és important: les persones i entitats homenatjades. L’acte d’ahir divendres, al Teatre Auditori, de concessió de les Medalles 2007 va estar marcat pel record emotiu d’en Jordi Icart, per l’empenta i la consciència de la Mercè Riera i per la convicció que Granollers és una ciutat amb projectes col·lectius -des del Xiprer, a l’Esbart Dansaire, al Club de Bàsquet i al Club Atlètic- que la fan encara més gran. Un altre dia per a l’orgull granollerí.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image