Portalet

A la Toscana o al Priorat

Posted by quico on October 28th, 2007

TAG A la Toscana

A descobrir el Priorat falta gent! I més, després de sortir desconcertats del teatre, de veure A la Toscana i no haver-ne entès el resultat final. Amb un excel·lent treball d’en Jordi Boixaderas -el Tim Roth català-, la Lluïsa Castell -la nostra Jennifer López-, en Lluís Soler -la veu-, i la Cristina Plazas (?), molt ben dirigits per en Sergi Belbel, amb una escenografia eficaç, uns efectes especials impactants, però amb un text que es complica i que deixa a tothom amb un agre regust de boca.

A la sortida, tothom coincidia en almenys tres conclusions. …

La primera, sobre l’obra: llàstima del text, enrevessat i sense final; és el que vol l’autor: que estiguem discutint el significat de tot plegat; i un llarg etcètera de comentaris desorientats. No es tracta que la gent ho vulgui tot paït, però sí que estaria bé un final obert igualment, però un xic més comprensible.

La segona té a veure amb la Toscana: hem de tornar-hi, per molts perills que amagui. Però queda clar que és dels millors llocs que hem estat mai. De totes formes, haurem de conformar-nos, de moment, a visitar el Priorat, la Toscana catalana, com la qualifiquen aquest més a la revista Descobrir Catalunya.

La tercera conclusió també és evident: qui sempre hi guanya en tot plegat són les companyies telefòniques!

One Response to “A la Toscana o al Priorat”

  1. kalebeul » Worst ever theatre experience Says:

    […] Sergi Belbel’s A la Toscana, last night, first night at the Teatre Nacional de Catalunya. It was well staged, the music was well done, and the actors are the ones who get all the work on the nacional circuit, and none the worse for that. But, like the entire audience, except for the author and a few adepts, and like Quico at some local tryout a few days ago, I left after almost two hours without the faintest idea of what had happened or why. […]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image