Portalet

Que no ens vingui d’un vot …

Enviat per quico el dia Maig 25th, 2007

Erc Isabel

El projecte d’Esquerra a la ciutat de Granollers està molt consolidat. Ens ho diuen el seguit de resultats electorals en les diferents conteses però sobretot el sentiment de la gent, de la ciutadania, que ho reflecteix, que ho transmet i ens ho fa arribar en tots els actes, i pel carrer, a tots els membres de la candidatura. …

Queda ja molt enrere aquell 1991, quan Esquerra es va quedar a un sol vot d’entrar a l’ajuntament. Queda també molt lluny aquell Granollers enfrontat entre PSC i CiU, amb un bipartidisme que va ser nefast per la història de la ciutat. Pesen molt també, en un sentit contrari, aquests darrers 12 anys que amb Esquerra present al consistori, ha imperat la cultura del diàleg, del pacte, de la coalició.

A l’inici, varem estar a l’oposició i després al govern. Primer, amb aquell pacte de “concentració” amb PSC i CiU, després amb un Pacte amb PSC i finalment amb el PSC i ICV-EUA. Des de ja fa anys, doncs, Esquerra és partit de Govern. Primer a les ciutats, després també a la Generalitat.

I la ciutat ha notat la feina d’ERC. Començant pel Pla Estratègic, que va definir a finals del segle passat el Granollers d’avui: proposant el cobriment de la via del tren, la fàbrica de les arts a Roca Umbert, el Parc Firal, acabant el Teatre Auditori, … Seguint amb les propostes agosarades d’ERC, com el soterrament de la Ronda nord, la transformació de la Policlínica en institució pública, el manteniment de Palou com a zona agrícola, l’obertura de l’oficina d’acollida, l’escola pública al nord de la ciutat, la biblioteca Roca Umbert, els nous centres cívics, … Un projecte de ciutat ben encaixat amb un projecte nacional, de progrés i de modernitat.

Ja no sobta, i és normal, poder parlar d’acció de govern feta i d’experiència. De relleu i saba nova, també. I, lluny de projectes enganxats a la poltrona, sense iniciativa, o que no saben canalitzar la força de la ciutat, ERC a Granollers té relleu. I un recanvi molt bo. La nostra candidata, la Isabel Alcalde, amb tot l’equip renovat i propostes reforçades, i amb molta experiència en gestió. Hereva de la feina feta tots aquests anys i aportant un tarannà nou, més obert i participatiu, amb il·lusió contrastada. Un nou impuls, per a Granollers i, des d’aquí, per a tot el país.

Tanmateix, val la pena no confiar-se. Cal anar a votar. No convé a la ciutat, una majoria absoluta del PSC. Ni del PSC en solitari, ni amb la crossa d’Iniciativa. La garantia d’un govern local, en visió nacional, no la donarà CiU que està en hores francament baixes. Cal decidir-se per l’única força sobiranista i progressista útil: Esquerra Republicana de Catalunya.

Us animem a donar suport a la nostra candidata Isabel Alcalde!

A Granollers, que no vingui d’un vot!

Manel Balcells i Díaz i Francesc Sala i Pascual
Ex-regidors d’Erc a Granollers

(article publicat a El 9 Nou, del divendres 25 de maig de 2007)

2 comentaris per “Que no ens vingui d’un vot …”

  1. Granollerí Diu:

    No us ha vingut d’un vot, sinó de 1500!

  2. un altre granolleri Diu:

    Jo he estat votant d’esquerra fins ara … Espero que aquests 1500 que us han faltat us facin reflexionar … I no penseu que la culpa era de qui es presentava sino dels que i havien. Salut i republica.

Deixa un comentari

XHTML: Pots fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>