ESPANYA I ELS OUS DE FUSTA.

Enviat el 1 May 2011 per Piticueques.
Categories: Res pública.

En referència, als que creuen que imperiosament Espanya és una unitat de destí en l’Universal i que ajuntar-se quatre arreplegats, per pintar una figura de fusta, de negra, en lloc dels colorins de l’Arc de Sant martí, convé dir el que és en realitat, la pura i a vegades maleïda realitat.

Espanya! I que és Espanya? Hom pertany a un grup, a una sssociació, a un club, a un partit o a un sindicat, si al manco hi té un 70 o 80% d’afinitat, emperò quantes persones hi ha a l’estat espanyol, qu no hi tenen ni el 20 o el 30%, jo mateix, a mi em dóna el mateix, Espanya, que Portugal, que França, puc canviar demà mateix de nacionalitat. I com jo, quants? Quina és aquesta Espanya que necessita els ous penjats d’una figura de fusta, per reivindicar la seva unitat, tanmateix no n’hi ha de unitat, ni de sentiment de tenir una identitat única. Només és qüestió de temps la desintegració, el temps ho posarà tot en el seu lloc.

Sense comentaris.

Deixa un comentari

Els comentaris poden tenir xhtml. El nom i l´email són requerits (l´email no serà mostrat), i la web és opcional.
*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.