phanoramix | General | Friday 1 January 2010

∞ La Cara Amagada ∞

******************

2001.jpg

******************

 El darrer llibre:

8f34e6c58e3875b532232d5c0165afa2_portada_thumb.jpg

*********®*********

La darrera barreja:

 barrejam-la-darrera-barreja.jpg

*********®*********

Epíleg del BARREJA’M, anterior a la MÀGICA LLUM

Dansen les paraules per les pàgines d’una última barreja, ballen entre línies poètiques que s’endinsen sense pensar-ho gaire ni gens. Arriben les últimes línies entrellaçant-se amb els primers compassos, entretant, quan no calen les paraules, ara que podem encara. Barreja’m, com si fos l’últim alè, o el primer, barreja’m, et barrejo, com un comiat per començar la “màgia de la llum”, abans no sigui tard, abans no sigui massa d’hora.He conegut l’amor correspost, he conegut les estrelles al cor, al rebost de les herbes màgiques que trobem pels marges, que ens animen l’ànima i ens tornen al món que havíem imaginat molt abans de tot, abans que tot comencés a rutllar. Sense masses presses, sense massa calma, el punt just de les mirades i les onades, els oratges, les primeres trobades, a les platges, entre ports, trobant encara més motius per encetar un agost ple de brises marines, de bells somriures, que ja duem ben endins del nostre cor. El dia u de gener del 2010, un dia assenyalat perquè brotin els últims versos, ja sense barreges, arriba la MÀGICA LLUM, un nou llibre per encetar l’any vinent, que revelarà els enigmes i els secrets ocults, críptics, de l’alquímia feta de poemes i dies, després de tot serem el ball de les onades mentals, de les antenes introspectives que ens enllacen més enllà de les places i les cases, que ens animen a ser fidels i feliços, entre les mines d’argent, d’or, brillants, robis i maragdes. No seria precipitat ni agosarat dir-te que el que duem al cos és el que la terra és, que som part de les estrelles i els estels, després de la gran explosió de minerals i somnis encesos. Després que l’aiguader dugui la darrera carta, anirem cap allà on som més lliures encara, allà on el foc i l’aire s’abracen, allà on trobem aixopluc després de cada paraula, després de cada abraçada, després de fer-nos l’amor amb tot el cos i tota l’ànima. Som part del paisatge, de l’onatge i la platja, som ferro, aigua, aire, som arbres, camí i rosada, la ginesta estimada i enamorada. Voldria donar-te les claus i que em donis cada pany, i any darrera any obrir la terra, sense enganys, recollir els fruits d’un demà ple de promeses, sense esperar a complir-les perquè siguin elles les qui ens trobin i ens alimentin ànima i secrets, enigmes que anem fent i refent pels camins de la bellesa, de la tendresa, dels dies, de les nits, de les tardes i els capvespres, traç a traç, solc a solc, sol a sol, lluna a lluna ens obrirem al món dels sentits, al món de les idees més belles que s’endinsen al nostre cor solitari, sorgit dels amagatalls de les terres lluentes que ens miren amb mirada d’astre alat. La música de les paraules, la veritat oberta als sentits més primitius, als instints més passionals, és tranquil·litat feta de mirades i de somriures, la música per a les paraules són teranyines fines que no cacen ingenuïtats ni febleses, tampoc els hi interessa caçar les nostres tímides sincronies, fetes d’escriptures automàtiques que ens donen vida i amor, sense mirar mai enrere si no és per prendre aire de cada cau, de cada finestra, que escull la nostra fortalesa, la cuirassa, cor fort, mai trencat, mai oxidat, mai trepitjat. Si algun dia trobem que la novetat és sentir-nos al passat veurem que aprenem d’errors erràtics que ens animen cor i vida, instant i sospir, veurem que tenim les claus d’un passat, que s’entreveia lluminós, després de tot, que tenia tota la força i tota la màgia, encara que no la veiéssim del tot alliberada. Ara que ens sentim, mentre seguim estimant-nos, entretant, tornem a ser qui érem, al imaginar-nos.

 

AQUÍ POTS LLEGIR ÍNTEGRAMENT, GRATUÏTAMENT, EL LLIBRE “BARREJA”

DESCARREGA ELS ALTRES TRES LLIBRES BARREJATS A UN EURO LA UNITAT

 

. . poesies, assajos i més (I) . .

. . màgica llum . .

. . barreja . .


    Epíleg del BARREJA’M, el quart llibre, que tanca les barreges, després del BARREJA, el BARREJA BARREJADA i el BARREJADES BARREJÀREM. Ressenyes i més detalls dins llibres barrejats.

 

 (Afer bibliogràfic)

Daniel Ferrer i Esteban ®


 

 

 

 

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Tema de Roy Tanck