Penya Pinya

benvingut/da al web de la millor penya dels XdR

“Please don’t clap”… a les Santes!

Enviat per pau el dia Juliol 23rd, 2009

Decididament la temporada castellera ja s’ha encetat i amb força. Com molt bé ens recorda el compte enrera instal·lat al pati d’assaig, ens trobem a tant sols 9 dies del gran objectiu d’aquesta primera meitat de temporada: aconseguir el doble tres a Vilafranca (tercer 4 de vuit d’enguany i un hipotètic primer tres de vuit).

 I precisament el tres no el descarreguem des del 22 de juliol del 2007 (avui fa 2 anys i un dia) una setmana abans de la fatídica caiguda de 4 de vuit a Alforja, la fins llavors plaça talismà on esperem poder tornar a actuar algun dia, si més no per treure’ns l’espina clavada i, perquè, no ho negaré pas, enguany, a falta de Vilallonga, es troba a faltar una sortida que inclogui piscina.

Per tal d’anar obrint boca se’ns presenta un cap de setmana low profile pel que fa a objectius a assolir per part de la colla, però intensíssim castellerament parlant: comencem demà divendres, un assaig important per anar obrint boca i perfilant què podrem portar a plaça el pròxim dia 1 per Martir’s street; seguim dissabte actuant a Almoster, actuació de set i mig sempre que puguem arrossegar un número digne de camises (no hi falteu!) i per acabar actuació diumenge (a la tarda) a Castellvell, la que segurament és la segona població de Catalunya en número de Xiquets empadronats (posició que comparteix frec a frec amb Cambrils).

Però, “a què coi ve el nom del post?”, us preguntareu. Res de més simple:

Com que no en teníem prou (això dels castells ens va), com que hi vam descarregar l’últim 3d8, com que potser s’hi veu el primer gamma extra de l’any i dues colles més (capgrossos i jove) potser hi estrenen els galons de nou, com que ja fa temps que no fem res junts i qualsevol excusa es bona per fer una sortideta i, com que teníem ganes de tornar a lluir (un servidor per segon cop, tot i que el primer sortirà en diferit) la “samarreta de l’estiu” en una diada més – els Palolos en portaran un carregament a sobre per si algú en volgués i encara no la té – doncs, per tot lo susuditxu i altres raons que ara no em vénen al cap, ens n’anem d’expedició a Mataró per veure la diada de les Santes.

Algú més s’hi apunta?

El pròxim cop prometo no fer frases de més de dues-tres línies. Ja veurem si ho compleixo.

11 comentaris per ““Please don’t clap”… a les Santes!”

 1. pololo Diu:

  Estàaaaaa…. viiiiiiivaaaaaaaa!!!
  Sí senyor, Paufu, molt bé, rebiscolant la criatura…. =)

  En fi, serveixi aquesta entrada, entre d’altres coses per organitzar el viatge. Jo de moment postulo el meu com a cotxe disponible. Per tant:

  Cotxe 1: Pololo
  Ocupants: Pololo, Paloma, Presi, Pau? i…

  Més cotxes disponibles??? Sandra, Txiqui, Hèctor… ??? Anem-ho tancant entre avui i demà.

 2. pau Diu:

  Jo viatjo amb qui m’aculli! No parlo gaire, no fa falta treure’m a passejar, m’autoproporciono el menjar que faci falta, no em pixo a sobre i de vegades fins i tot m’estiro i pago peatges!

  Tota una ganga tu!

 3. Irina Diu:

  Jo tmb viatjo amb qui m’aculli, pro proo.. algu te previst arribar abans de les 6 a Reus? ske a les 6 em poso a treballar:( juz juz

 4. Pololo Diu:

  Hora prevista de sortida: les 10h.
  Hora prevista de tornada: les 5, quarts de 5…

  De moment només hi ha el meu cotxe confirmat, però avui a Almoster ho acabarem de lligar…

 5. Onada taronja Diu:

  Atenció amics perquè després de l’anada a Mataró comença a crèixer l’efecte de “please don’t clap…” i fins i tot se n’està començant a parlar com a iniciativa castellera “civil” de rellevància, o sigui que anem-nos plantejant propers desplaçaments:

  A escollir entre:
  Firagost (dimecres 5/8), Llorenç del Penedès ( diumenge 9/8), La Bisbal (dissabte 15/8), Sant Magí (Dimecres 19/8), L’arboç (diumenge 23/8) i, per supuest, Sant Fèlix (30 d’agost).

 6. Piau Diu:

  Jo, per disponibilitat et diria Firagost (que la resta estem fora), a molt estirar i amb sort (si s’avança el vol) potser arribem a mig Sant Fèlix. Malgrat això, el Firagost es solapa amb l’últim assaig de dimecres al que podré anar o sigui que…

 7. Siandra Diu:

  jo proposo anar al Firagost, i saltar-nos l’assaig de dimecres!

 8. Pololo Diu:

  s’accepta la proposta!!!

 9. siandra Diu:

  a per la pròxima!!!
  per cert, la maria pilar (em sembla que)te fotos de la samarreta amb les dues nenes que tenen molt bona pinta

 10. don't clap Diu:

  propera sortida de l’onada taronja: La Canonja

 11. El Catllar Diu:

  No és La Canonja, és El Catllar, però bé… sí, hi anirem també… =)

Deixa un comentari

XHTML: Pots fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image