Penya Pinya

benvingut/da al web de la millor penya dels XdR

Inauguració pis!

Enviat per pau el dia Maig 21st, 2009

Xiquets i xiquetes, penyapinyaires i afins, suposo que ja sabeu que fa poc vaig deixar el pis del Mercadal per anar-me’n uns doscents metres més lluny del centre (fer el contrari era una mica difícil). El cas és que, després d’un mes i escaig de rehabilitació, neteja i dos viatges a l’Ikea el pis ja comença a ser bastant presentable, pel que dissabte després de l’actuació al Pallol i el pica-pica de després us convido a passar per casa del Natxo (al cap i a la fi jo tan sols sóc el llogater) per fer unes pizzes i un segon pica-pica. Visca la dieta mediterrània!

PS1: Tinc dubtes seriosos de si algú arribarà a llegir-se aquest post a temps…
PS2: Ja penjaré fotos quan pugui!

3 comentaris per “Inauguració pis!”

 1. per fi Diu:

  We have seen it JIT (just in time).

 2. jordi Diu:

  pau!! estic indignat, no em vas convidar! Tants anys de fer-te el sopar a bcn, i així m’ho pagues??

 3. Piau Diu:

  Jordi! Clar que et vaig convidar! No veus la definició que l’entrada diu textualment que
  “Xiquets i xiquetes, penyapinyaires i afins”

  “us convido a passar per casa del Natxo (al cap i a la fi jo tan sols sóc el llogater) per fer unes pizzes i un segon pica-pica.”

  Aish, si no llegim els correus a temps…

  Vaa… No t’enfaaadis… Un dia d’aquests fem un soparet en família si vols

Deixa un comentari

XHTML: Pots fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image