Penya Pinya

benvingut/da al web de la millor penya dels XdR

Càaaasting! (i 1er assaig)

Enviat per pau el dia Octubre 14th, 2008

La temporada ja s’acaba i el teatre ja es aquí. Així que, el dia abans d’anar a fer el segon 4d8 a Alcover se us convoca a tots i totes els intressats i interessades a participar a l’obra d’enguany a passar pel local a mitja tarda (cap a les 5). Es prega puntualitat perquè hi ha qui potser haurà de marxar una mica abans per tenir un assaig de la competència  

Primer preteníem adjudicar papers en base al nostre dubtós criteri i després fer “una lectura” de l’obra en conjunt, és a dir començar a assajar-la i pulir-la alhora. Fins dimarts (avui), divendres i dissabte!

Deixa un comentari

XHTML: Pots fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image