Revolucions

La revolució de demà només és possible si és col·lectiva però, paradoxalment, per arribar a demà, per sobreviure, estem sols. La supervivència és individual, com la d’aquest individu que ara tenim davant, sempre amable i que ens acompanya a organitzar milers de revolucions mentre ens sobrevivim sense demanar-nos res a canvi i al que respectem perquè el respecte no es guanya sinó que es perd. Es perd quan el mateix individu és grup i ja no és amable, i ens demana que tornem totes les revolucions a canvi de pertànyer-hi.

Val. Però quina revolució? Si el Sup Marcos afina quan diu, entre pipada i pipada, que el revolucionari derroca el poder per quedar-se’l (mentre que el rebel sacseja poders i els defuig), és clar que trenta tres revolucions per minut no deixaven reposar un temps mínimament satisfactori el cul dels revolucionaris al tron. Gaudir tan poc de la corona va portar al desencís en aquestes revolucions. M’apuntaria a una anarquista però tard o d’hora, a les barricades, la nit de lluna plena deixaria entreveure el tatuatge que reclama un Estat Català i em farien fora per no haver entès la teoria. A partir d’ara haig de recordar demanar tatuatges sense tinta (Kini dixit).

Queda seguir als líders actuals. Uns ja no revolucionen: emulsionen. Els altres són els homes rics del món de l’esport que s’emocionen. Són aquests que surten plorant a la tele explicant que es retiren.

Emulsió i emoció? Flam de la revolució amb caprici de gerds i foc d’encenalls de fruita de la passió apagat amb fantasia de mango. Cent euros el cobert, vi, cafè i copes no inclosos.

1 comentari a l'entrada “Revolucions”

  1. daina ha dit:

    òstia, he aterrat aquí i he estat tafanejant… penso que passaré més vegades a … “travessar vidres trencats trivialment, que per casualitat de la vida formen tetraedres”?

    em quedo amb la frase “la revolució de demà només és possible si és col·lectiva però, paradoxalment, per arribar a demà, per sobreviure, estem sols”. quanta raó i quanta paradoxa.

    cuidi’s

Pots deixar un comentari