jump to navigation

L’any del porc i… d’energia nuclear? December 21, 2006

Posted by míriam in : general, una forma de viure , trackback

El 2007 és l’any del porc segons el calendari xinès.El calendari xinès ens diu que el 2007 és l’any del porc (en total hi ha 12 animals en aquest calendari). L’any que ens deixa va ser el del gos. Un any de molts canvis, diuen. I que el del porc serà un any d’assentament i també de pau. Sembla que tots els anys que han estat porc s’han aconseguit grans acords. Serà aquest un any de pau? Deixarà ETA les armes definitivament? Marxarà Bush de l’Iraq i deixarà la seva gent tranquil·la? Si fos així, benvingut sigui aquest any del porc. També diuen que les persones que neixen en anys porc (l’Abril serà una d’elles) són honestes, concil·liadores, un pèl massa ingènues, i que intenten arribar sempre a un acord, que se’n surten de situacions complicades, que són constants en el que fan…

Com que aquí a l’Empordà tenim bastants porquets, espero que això ens ajudi a tenir un any ben tranquil, sense bandes de lladregots que no fan vacances ni per Nadal, i a aconseguir grans i beneficiosos acords (tenint la MAT i l’AVE pel mig ens vindria molt bé)… Ah, i per cert, no vull causar ALARMA, però sembla que ara la Cambra de Comerç està interessada en potenciar l’energia nuclear… Això sí, lluny d’aquí. Calcem-nos!!! Ja cal que els xinos tinguin raó i l’any del porc ens porti pau i acords. (Quan sàpiga més al respecte ho faré saber).

Doncs això, us desitjo a tots un any ben porquet!

Comments»

no comments yet - be the first?


*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image