jump to navigation

Racons de pau… i atracadors December 11, 2006

Posted by míriam in : una forma de viure , trackback

Platja de Sa Tuna de Begur.L’altre dia vaig rebre la visita d’un company de feina aquí a l’Empordà. Deia que aquí estàvem en un ‘remanso de paz’. I és veritat. Però en aquests racons de pau també hi passen coses que ningú no ho diria. Divendres al vespre a Begur, un altre racó de pau, armonia amb la natura i tranquil·litat, uns encaputxats es van endur un nen de quatre anys de casa seva perquè no van trobar diners. El van deixar enmig d’un bosc i li van dir que no sortís del cotxe perquè hi vindrien llops. Ell s’ho va prendre gairebé com un joc, va dormir molt i diu que només va plorar dues vegades. Final feliç.

Però un fet que no deixa indiferent als pares de criatures i a famílies que viuen en cases (no cal viure en xalets per ser el punt de mira d’aquests malfactors). Cal tenir en compte que aquí als pobles de l’Empordà la gran majoria de vivendes són cases, masos en molts casos. Sense anar més lluny, al poble on m’estic han entrat a robar a més de quatre cases, i cases sense cap pinta de xalets, per cert. 

Per sort es tracta d’episodis relativament puntuals. Esperem que no vagin més enllà.

Comments»

1. David - 19 December 2006

Yo también lamento estos “episodios puntuales”, pero me reafirmo en que aquello es un remanso de paz.
:)

Disfrútalo…


*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image