jump to navigation

El que ens venen de la Mat December 8, 2006

Posted by míriam in : la MAT , trackback

L'ase també està en contra de la MAT.gifSentim parlar molt de la MAT. Que si convé perquè tindrem més energia, que la costa gironina a l’estiu té una demanda molt alta d’energia que ara no es pot assumir, que si l’AVE tindrà un requeriment d’energia que ara no tenim… No ho sé, però pel que diuen alguns experts, això no acaba de ser del tot veritat. Buscaré aquests testimonis per reproduir-los.

Sembla ser que hi ha solucions alternatives com descentralitzar la distribució d’energia, entre altres coses, per evitar apagades com les que van afectar a part d’Europa fa unes setmanes. Però tot plegat fa pensar que darrera de tot això hi ha uns interessos econòmics de grans grups energètics europeus per tenir un nou canal de distribució d’energia. Si no, com s’entén que fins i tot la UE s’impliqui en un projecte només perquè a la costa gironina li manca energia???

Comments»

no comments yet - be the first?


*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image