pelagos

viatges, cultura i solidaritat.

Iraq: III Setmana de la NO VIOLÈNCIA

Enviat per mesogio el dia Octubre 13th, 2008

laonf_header.jpg

Fins al 19 d’octubre de 2008. Una crida a la raó, a la pau, a la resistència No violenta.

Encara que us sembli que no pot ser, hi ha a l’Iraq, molta gent que està per la fi de la violència, l’ocupació i la corrupció. Agrupats en una xarxa la ONF, www.laonf.net grups i gent de diferents posicions ideològiques i polítiques, s’han unit per promoure la no violència com l’opció més efectiva per lluitar per un Iraq independent, democràtic i en pau.

Durant aquests  es preveuen accions en les 18 províncies del país i s’organitzen accions als carrers, escoles, teatres, hospitals, places i qualsevol altre espai públic d’Iraq, amb l’objectiu de promoure la no violència i teixir una xarxa per construir ponts entre associacions civils que no creuen en enfrontaments sectaris.  L’objectiu és pressionar els partits polítics que es presenten a les eleccions locals previstes per a finals d’any, perquè es comprometin a acabar amb el conflicte i promoure la cultura de la pau al país, així com promoure el vot responsable perquè donin suport a aquells candidats que realment demostrin el compromís necessari i el coratge suficient per enfrontar-se als ocupants i els senyors de la guerra que segueixen avui alimentat un conflicte que té com a objectiu els civils del país.

Més informació

http://translate.google.com/translate?hl=ca&sl=es&tl=ca&u=http://iraqnoviolencia.wordpress.com/ 

Deixa un comentari

XHTML: Pots fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image