pelagos

viatges, cultura i solidaritat.

Material clínic per Bagdad

Enviat per mesogio el dia Setembre 12th, 2008

Aeroport- material per BagdadL’Hospital de Saint Raphael de Bagdad ha rebut aquest estiu 69 paquets de material clínic i quirúrgic valorats en 19.025,03 euros provinents de l’ong catalana COMPROMESOS AMB EL MÓN. Entre el material tramès hi ha aparells de precisió, com un pulsioxímetre, un desfibrilador, un aparell d’ECG i un aparell registrador de contraccions. A mateixa tramesa hi ha  bolquers, esparadraps, benes, gasses, cotó, guants, sondes gàstriques, agulles, tubs traqueals, catèters, mascaretes, pinces, fulles de bisturí, material quirúrgic, material de sutura, etc. Tots aquests materials són de primera qualitat, subministrats per l’Agència Alemanya del Medicament/ACTION MEDEOR, davant la qual Compromesos està acreditada.

Aquests material són imprescindibles per al funcionament diari de l’hospital, tant per atendre els nombrosos parts (se’n fan entre cinc i vint-i-cinc al dia), com als ferits de les contínues explosions que es produeixen a Bagdad, i en especial, a Karrada, el barri on està situat l’hospital.

En aquests moments, COMPROMESOS AMB EL MÓN està gestionant una donació per a la compra d’un generador, ja que els que tenen a l’hospital no funcionen i els talls de subministrament elèctric a Bagdad, són continus i fan molt difícil atendre els pacients de manera adequada.

Compromesos amb el Món ha obtingut els recursos econòmics a través del treball voluntari dels seus socis, amics i d’aportacions de donants públics i fundacions privades.

2 comentaris per “Material clínic per Bagdad”

 1. mar Diu:

  enhorabona per aquesta feina que feu!
  dóna gust llegir notícies com aquesta

  una forta abraçada

 2. Isidre Diu:

  Benvolguda:

  M’agradaria saber què he de fer per fer oportació voluntària a la vostra tasca solidària.
  Gràcies.

Deixa un comentari

XHTML: Pots fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image