pelagos

viatges, cultura i solidaritat.

Els homes que no estimaven les dones

Enviat per mesogio el dia Setembre 2nd, 2008

els homes que no estimaven

Primer llibre d’una trilogia escrita pel periodista suec Stieg Larsson (1954-2004), ens parla d’un personatge, periodista com ell, que investiga una trama d’espionatge industrial, intrigues de família i corrupció política.

Al seu costat, un personatge que se’ns fa proper a mesura que anem llegint, la Salander, una noia inadaptada i asocial, amb grans dots per a la investigació propera i llunyana (informàtica).

Llibre de lectura àgil i apassionant, crònica negra però molt més, perquè ens dona una lliçó de feminisme sense fer-ne apologia. En molts moments de la lectura, desassossec. Misteri, intriga i un final sorprenent (o no tant?).

Columna, 2008, 625 pàg.

2 comentaris per “Els homes que no estimaven les dones”

  1. caterina Diu:

    Tinc unes ganes boges de comprar-lo i llegir-lo però no ho faig perquè m’he promés a mi mateixa que fins que el munt de pendents que tinc a casa no baixi a 30 (en tinc 42), no compro més llibres hehe. No crec que compleixi amb la meva promesa de totes maneres :P
    Besets!

  2. caterina Diu:

    Parlant del vostre viatge al comentari que me vareu deixar al blog, jo aquest cap de setmana vinc a Barcelona! I que consti que la darrera vegada que hi vaig estar va ser al 93, un any després de les olimpiades :S
    Besets i bon viatge!

Deixa un comentari

XHTML: Pots fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image