pelagos

viatges, cultura i solidaritat.

Presentació a Barcelona de Contes de Bagdad

Enviat per mesogio el dia Octubre 24th, 2007

Dijous 8 de novembre a les 7 del vespre. Llibreria Claret (Roger de Llúria, 5), tocant a la plaça Urquinaona.Després de les presentacions a Mollet del Vallès i a Montcada, es presenta a Barcelona el llibre de Glòria Arimon, que ha obtingut en la primera setmana de vida un bon èxit de vendes. El llibre situa els personatges de Simbad, Alí Babà i Aladí a l’Iraq actual i sorgeix d’un viatge solidari que hi va fer l’autora l’any 2002. Del cost del llibre, 9 euros, 1 euro es destina a subministrar material mèdic i medicaments a l’hospital de Sant Raphael de Bagdad, a través de l’entitat “Compromesos amb el món”, de la qual Glòria Arimon forma part.
Podeu trobar més informació a

http://www.marge.es/index_cat.asp
http://www.compromesos.cat 

5-mesa-sebas1.jpg

Presentació del llibre - Mollet del Vallès

5 comentaris per “Presentació a Barcelona de Contes de Bagdad”

 1. caterina Diu:

  Si visqués a Barcelona vendria. M’encanten aquests tipus d’actes, tot el que tengui que veure amb llibres m’apassiona. Esper que vagi molt bé, molta sort i enhorabona altra pic! :D

 2. caterina Diu:

  M’alegro que t’agradàs “L’amic retrobat”, Glòria. Esper que el de l’Atles també sigui del teu gust. És una novel·la històrica amb una petita part de ficció. El fet de que també succeeixi a Palma, supós que va ajudar a que m’agradés més, encara que també hi surt la Barcelona medieval! ;)

 3. caterina Diu:

  Se m’oblidava! El dimarts ve a Palma l’Alfred Bosch a donar una conferència sobre els Cresques, els atles medievals i les cartes nàutiques, juntament amb una exposició del mapes. No me la penso perdre!!! :D

 4. Goretti Diu:

  Felicitats per la gran obra social que estás fent,i donar-nos tants bons moments.

  Gràcies per existir.T´admirem.

 5. caterina Diu:

  Me n’alegro molt que el llibre t’hagi agradat. Quan vaig anar a la conferència, hi havia convidada la també escriptora francesa (que jo no coneixia) Pascale Rey en que va escriure fa uns anys la novel·la titulada “El maestro cartógrafo” (en català crec que no s’ha editat) i que tracta sobre el mateix tema, però en aquest cas es centra més amb Abraham que no amb Jafudà. La vaig comprar, però encara no l’he llegida. Quan ho faci faré una entrada al blog. M’agrada llegir sobre la història de Mallorca ja que se sap poca cosa i a l’escola mai ens varen explicar res!
  Sort a la presentació!
  Una besada ;)

Deixa un comentari

XHTML: Pots fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image