pelagos

viatges, cultura i solidaritat.

La cabra no deixa indiferent

Enviat per mesogio el dia Setembre 23rd, 2007

pou_cabra_pet.jpg

LA CABRA o Qui és Sylvia? de Edward Albee (l’autor de “Qui tem a Virgínia Woolf”) és impressionant. En paraules del director, adaptador i protagonista de l’obra, el molletà Josep M. Pou, és una història d’amor diferent, una barreja de comèdia i tragèdia, és teatre convencional i teatre de l’absurd. La història d’una soledat i de molt males companyies. La provocació pura i dura, la “prova del nou” per a la tolerància i la comprensió, la por i la perversió. Un drama que va al centre de l’amor, la gelosia i els ideals. Tracta de la confusa naturalesa de l’amor, la necessària pèrdua de la innocència, els forats negres que s’amaguen per sota d’allò més polit i brillant, de les superfícies més privilegiades, i el problema, un cop descoberts aquests forats, de continuar vivint. La cabra desafia els límits de la nostra tolerància, de la nostra incapacitat o negativa de posar-nos en el lloc dels altres i imaginar què senten.

Es va estrenar al Teatre Romea de Barcelona el 27 de novembre del 2005 i encara fa gira per les Espanyes fins al 22 de desembre. No us la perdeu! No us deixarà indiferents!

Un comentari per “La cabra no deixa indiferent”

  1. caterina Diu:

    Gràcies per la recomanació! Si venen a Mallorca la vaig a veure. La darrera vegada que va anar al teatre va ser a veure “El mètode Grönholm” i em va encantar! :D

Deixa un comentari

XHTML: Pots fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image