Diari: Ahir vam (tornar a) guanyar!!!

Ahir, dijous, vam jugar la segona part del partit contra el Sant Pedro Lumen, que s’havia suspès a la mitja part per culpa de la pluja amb el resultat de 2-1 a favor del Sant Pedro.

L’entrenador ens va convocar a les 6 de la tarda, mitja hora després que haguéssim acabat les classes, tot i que el parti era a les 8, per poder escalfar bé. Havíem de guanyar tant sí com no el partit, i per això ens va convocar tant d’hora.

Total, ue a les 6 sortiem del camp un cop haviem fet la repartició de jugadors als diferents cotxes. Jo no vaig arribar al camp fins a les set (per culpa del trànsit), amb el temps just per canviar-me i sortir al camp a escalfar.

Vam estar-nos tota l’hora, i llavors vam anar a passar revisió i va començar el partit.

El primer gol el van marcar ells a la sortida d’un cornr, més o menys als cinc minuts de partit. Però a la jugada següent l’àrbtre va pitar un penal favorable a nosaltres i el Pau el va marcar.

Llavors, ells, al cap d’uns minuts, van marcar el segon gol. I el Ricky, que feia molt temps que no marcava gol, va marcar. El partit es posava emocionant, amb el resultat de 4-3.

I el Pau, d’una falta que el porter es va empassar, va marcar el gol que feia l’empat a 4 gols. Encara més emocionant, ja que només quedava un quart d’hora. Però les coses se’ns van complicar quan, per doble tarjeta groga, em van expulsar. Sí, a mi, que no havia vist una tarjeta vermella en ma vida! I precisament aquell dia! Que malament.. El món se’m va caure a sobre. Pitjor: creia que perdríem.

Però llavors l’àrbitre ns va marcar un penal a favor. Un altre! I aquest ewl va llençar el Sebas, tot un expert. L’únic que té de dolent aquest nano és que sempre s’arisca massa. I la va tirar per l’esquadre. Aquest gol ens donava la victòria, tres puntetes més i un descans.

I és que aquests trespunts ens acosten encara més al liderat, tot i que encara no l’hem aconseguit…

0 Respostes to “Diari: Ahir vam (tornar a) guanyar!!!”


  1. Sense comentaris

Deixa una resposta

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.