ATENCIÓ!!! Tecnovetats a la vista!!!!

Doncs això! Fa un temps, em vaig oferir a l’adriatip, l’administrador del Tecnovetats, per ajudar-lo am la feina endarrerida que deia que portava. I avui, senyores i senyors, em tobo ni més ni menys que amb això: ja sóc (oficialment) redactor del Tecnovetats!

Això, apart de voler dir que hauré de repartir el temps amb els dos blogs, també vol dir que, segurament, deixaré de posar enllaços, ja que aniran directament al Tecnovetats. Tot i així, continuaré posant posts sobre informàtica i omplint les altres categories, com fins ara.

1 Resposta to “ATENCIÓ!!! Tecnovetats a la vista!!!!”


  1. 1 bloctum Jan 19th, 2007 a les 23:53

    Ei, fel·licitats!

Deixa una resposta

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.