Sobre les “fàbriques culturals”

recinterf.jpg

Cub Granollers
www.rocaumbert.cat

És un suport integral de creació a un sector potencialment realitzador per aquell que el practica i potencialment econòmic, no em d’oblidar que la música pop-rock mou un volum de negoci gens menyspreable i tenir a qualsevol localitat un grup que finament obté un èxit a escala nacional o internacional és una eina per situar la població en el mapa. El mimar a aquests grups amb una infraestructura d’aquest calat fa que es multiplique proporcionalment a més l’interés per la cultura participativa.
Anant per parts, pel que respecta als locals d’assaig, només la seguretat que et dona que sempre que ho necessites tindràs un lloc on desenvolupar la millora del teu directe o on crear les peces musicals, fa que en aquest sentit es multiplique la possibilitat de tenir futures bandes de rock de qualitat, assentades i realitzades. Per altra banda si allò que has creat als locals d’assaig no pots materialitzar-ho o almenys clarificar, el que fas escoltant-ho en una maqueta feta en un xicotet estudi és millorar qualitativament el teu producte, per això és essencial comptar amb aquest servei en una fàbrica cultural, cosa que entra en competència amb els estudis de gravació perquè aquest són ja per gravar un disc seriós. Finalment pel que respecta a oferir un espai on exposar de cara al públic el que fas és importantíssim, suplir la manca de sales de concerts sobretot a poblacions mitjanes és també un dels objectes de que a una fàbrica cultural hi hagi una sala de concerts on els grups que comencen i els consolidats poden interpretar les seues creacions i per altra banda repercuteix en la població que s’interessaria més per aquest tipus de música.

Una resposta a “Sobre les “fàbriques culturals””

  1. Agata Diu:

    Esta molt be aquesta pagina teva eh!

    http://4potesa.blogspot.com.es/

    http://www.actiweb.es/k-macus/

Deixa una resposta

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.