BEN RETROBAT

De vegades em dona la sensació que Internet acabarà essent la nostra empremta de per vida, ni vius ni morts ens em podrem desempallegar… ho dic a resultes de la sorprenent troballa que ha estat per a mi trobar aquest mateix blog on us escric aquestes paraules, sí, encara que parega increïble, algun dia del meu passat vaig decidir obrir-me un blog personal que pel que siga vaig acabar per deixar a banda fins a tal punt d’oblidar-me’n completament. Sorpresa la meua quan per a ficar en marxa un blog per a l’assignatura d’Animació Cultural, comprove que algú ha registrat un blog amb el meu correu electrònic “maleïts hackers, ja m’han suplantat la identitat per crear una pàgina impròpia de mi” més si el títol era Somnis de Neó però immediatament me’n he adonat que somnis de neó és un tram de la cançó de El Corredor Polonès (el meu grup) Roig Assassinat i a partir d’ací vaig lligant caps fins a concloure que era poc probable que tingués un seguidor del grup boig paranoic que m’ha suplantat la identitat per fer un blog sobre mi… Doncs no, el boi sóc jo mateix, més que boig desmemoriat crònic, doncs res, benviguts i benvingudes als Somnis de Neó Somnis de Neó

Una resposta a “BEN RETROBAT”

  1. Roser Diu:

    M’agrada. La foto dels neons és molt xula.

Deixa una resposta

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.