Estudi dirigit a infants amb dificultats en l’aprenentatge

lolamarquez | 1. Infants | Friday 26 January 2007

Mitjançant l’estudi dirigit, us ofereixo unes tècniques d’estudi per tal que els deures que hàgiu de fer a casa no se us facin feixucs i poso al vostre abast eines per tal que us pugueu organitzar d’una manera que us faciliti tant l’assimilació i comprensió de les matèries com adquirir eficàcia i eficiència per guanyar temps de qualitat.

Trobareu enllaços a webs de caracter lúdic-educatiu que us seran de gran utilitat. Aprendreu tot jugant !

Per a aquells infants que presentin dificultats com ara dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat, podreu comprovar com milloren gràcies a l’ús d’estratègies d’intervenció psicopedagògica demostrades.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Powered by WordPress | Tema de Roy Tanck