Club Judo Vilafranca

Blog de la secció de Judo del Budo Casal Vilafranca [allotjat a cat.bloctum.com]

 • El temps

  El Temps a Vilafranca del Penedès - Predicció per als propers 7 dies i condicions actuals.
 • Calendari

  July 2016
  M T W T F S S
  « Jun    
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • Estadístiques

 • Comentaris anteriors

 • Altres opcions

  Escriu-me un correu

CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ – ALEVÍ I LLIGA JUVENIL PER EQUIPS

Enviat per Juan Ma el dia February 14th, 2012

Aquesta semana hem tingut tres activitats al club;

Per una banda dimecres, vam fer un taller de defensa personal i judo, a través de l´empresa Divertalia, pels Serveis socials de l´ajuntament de Vilafranca, a l´escorxador, un taller dirigit a nens i nenes de 12 a 16 anys, on tothom va poguer disfrutar una miqueta del judo, i on ens ho vam pasar genial, donar les gràcies a Divertalia, i en concret a la Srta Arés Cordoba per contractar.nos i confiar en nosaltres.

Per altre banda dos competicions de cap de semana,;

Dissabte al matí va tenir lloc al Pavelló Olimpics de Barcelona la I jornada de la lliga juvenil per equips, on el Judo Vilafranca va presentar dos equips, un juntament amb el judo Priorat i l´altre amb el Judo Priorat i el Judo La Salle de Barcelona.

El primer equip, el Priorat Vilafranca, va quedar segon en la seva lligueta, després de guanyar al Judo Vilassar , i al Centre de tecnificació Barcelona Nord, i perdre davant l´Esport7 de Manresa, d´aquesta manera vam pasar a quarts de finals, i es van enfrontar al Judo la Llagosta- Maristes, combats molt durs i molt ben fets, als quals no vam poguer superar, i així vam quedar eliminats de la competició.

El segon equip, Priorat-Vilafranca-La Salle, va quedar primer en la seva lligueta, guanyant al Judo rei del Masnou, Judo Badia i al Judo Marin de Barcelona, en quarts de finals es va enfronatar al Judo Pineda-Geieg al quals també van derrotar, obtenint així el passe a semifinals que es realitzarà en una altre jornada .

Diumenge al matí es va celebrar al Pavelló Municipal de Lloret de Mar, el Campionat de Catalunya de Judo Benjamí-Aleví , amb sort dispar, ja que el sistema de competició era lligueta, i els primers de les lliguetes es classificaven, per poguer accedir a quarts de final, la majoria dels nostres joves judoques van quedar segons de la seva lligueta, perdent aixi les opcions a clasificar.se, com el Manel Terraza, L´Oscar Carné, el Jordi Bel, el Martí Torrents i l´Aleix Bosch, els que si que es van calssificar van ser el Xavier Romeu i l´Adrià Perez que van caure a quarts de final, i finalment la única medalla que ens vam emportar va ser per l´Adrià Olivé, que va quedar tercer de Catalunya, cal dir que tans els nostres judoques benjamins com els alevins son de primer any, i segurament treballant com ho fan l´any que ve els resultats serán millor, la compaticio va comptar amb mes de 500 nens de tot Catalunya.

img_3256_1642x922.jpg

Deixa un comentari

XHTML: Pots fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.