Club Judo Vilafranca

Blog de la secció de Judo del Budo Casal Vilafranca [allotjat a cat.bloctum.com]

 • El temps

  El Temps a Vilafranca del Penedès - Predicció per als propers 7 dies i condicions actuals.
 • Calendari

  July 2016
  M T W T F S S
  « Jun    
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • Estadístiques

 • Comentaris anteriors

 • Altres opcions

  Escriu-me un correu

MIRIAM 5ª AL CIUTAT DE BARCELONA

Enviat per Juan Ma el dia January 23rd, 2012

Aquest cap de setmana s´hacelebrat al Pavelló Olimpics de la Vall d´Hebron de Barcelona, la 39ª edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona absolut, amb la participació de la nostre jove judoka Miriam Pané.

La Miriam , va guanyar tots els seus combats fins a semifinals, on va caure davant la Campiona del a categoria Meritxell Brutau, i després no va poder pasar el combat de repesca davant una noia francesa, cal dir que Pané va tornar a fer una competició impecable, tot i sent de es mes joves de la competició, i no queda cap dubte que seguint en aquesta línea de treball, podrá aconseguir grans fites.

Aquestes competicions de categoría absoluta, van servint per anar treballant i agafar hores de tatami, ja que l´objectiu d´aquest anys es treure bons resultats a la categoría junior, que es la de la seva edad, encara que sigui de primer any.

La denominació “Ciutat de Barcelona”

L’any 1982, l’Ajuntament de Barcelona va crear el programa Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona amb l’objectiu de potenciar les activitats esportives a la capital catalana, des de la base a l’esport d’alt nivell, potenciant la ciutat com a capital internacional de l’esport, i afavorir la visibilitat de les instal•lacions esportives municipals.

No obstant això, algunes competicions ja se celebraven a la ciutat, i en l’àmbit internacional, amb altres denominacions i abans d’aquesta data, de manera que a l’hora de formar part dels trofeus es va respectar les edicions que s’havien celebrat prèviament. És el cas del trofeu més veterà de tots, la Cursa Jean Bouin, que supera, amb escreix, el mig segle d’edicions.

Actualment, pràcticament totes les modalitats esportives olímpiques tenen un “Ciutat de Barcelona”, així com altres activitats esportives que destaquen per la seva espectacularitat, projecció, i peculiaritat.

Fins ara, el programa compta amb els trofeus de polo, halterofília, natació, tir amb arc, vòlei platja femení, judo, tennis taula, pilota de mà parelles, esgrima, salts de trampolí, bowling, petanca, esquaix, bàsquet amb cadira de rodes, o rem, entre molts d’altres.

I aqui us deixo un enllaç on podreu veure una petita entrevista que 8tv li va fer a la Miriam.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/01/21/judokes-darreu-del-mon-sapleguen-al-trofeu-ciutat-de-barcelona-de-judo/

 img_3136_922x1642.jpg

FELICITATS I A CONTINUAR TREBALLANT AMB LA MATEIXA ILUSIO DE SEMPRE.

Deixa un comentari

XHTML: Pots fer servir aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.