CAP DE SETMANA PEL COMPROMÍS

Aquest cap de setmana l´he passat amb la gent del BLOC JOVE a València i he de dir que ha estat un cap de setmana fantàstic. Dissabte, per la vesprada, vam assistir a la Festa del BLOC a l´amfiteatre del Parc de Capçalera.

Allí ens vam trobar tots: Sara, Joana, Vicent, Maite, Pere….. Tot va anar perfecte: Al Tall, entre d´altres, es va encarregar d´harmonitzar la festa. Al concloure, ens vam enfilar cap a Gandia al concert que el BLOC JOVE de Gandia organitzava amb les actuacions de Sva-ters i Orxata Sound System d´entre altres.

 El concert va estar genial i només acabar van tornar cap a València on vam dormir per recuperar-nos ràpidament per a assistir a l´Acte Central del Compromís amb les intervencions d´Enric Morera i Glòria Marcos, candidata a la presidència de la Generalitat pel Compromís, d´entre altres. L´acte es va obrir amb la intervenció del nostre Pere Fuset i va transcòrrer amb un ambient molt internacional i uns aplaudiments sincers.

Ha sigut un cap de setmana pel Compromís, perquè nosaltres els joves tenim un Compromís! 

PEL BLOC JOVE!!! ;-)

2 comentaris a l'entrada “CAP DE SETMANA PEL COMPROMÍS”

  1. Pere Fuset ha dit:

    Ens ho passàrem molt bé Juanmi però res comparable a com espere que ens ho passem a partir del 27 de maig quan el canvi siga una realitat. Hem teixit tantes comlicitats que hem de fer-ho possible. Ho farem!!

  2. Juanmi ha dit:

    I tant que anem a fer-ho! Hem de ser positius perquè si no ho som nosaltres, qui ho va a ser? El canví és possible, podem i volem , dos factors clau. Crec, i és cert, que estàs fent un treball magnífic des del BLOC JOVE i jo ho vaig poder comprovar aquest cap de setmana d´una cosa que no dubtava: que et mereixes estar ahí perquè tu tires el carro endavant i ho saps, un carro (no el sentit despectiu) sinó en el més positiu dels aspectes: una gent amb il.lusió, optimisme, amb les idees clares, amb apostes fermes i amb l´esperança que es pot fer possible

Pots deixar un comentari