DUBTES…

Dubtes i més dubtes… (El complexe de Descartes…). De vegades tinc la sensació que no he de ser jo qui decidisc la meua vida… perquè ara mateixa dubte de moltes coses. Supose que és una crisi normal en qualsevol vida…però…vull aclarir-me.

El primer dubte: el meu futur. Tot el batxillerat he tingut clar què fer en acabar-lo però a un mes de triar els dubtes m´envaeixen i no tinc cap noció clara. Ara mateixa necessitaria una vareta màgica que em digués: “estàs fet per a açó…”. Psicologia, Economia, ADE, Filosofia, Turisme, ADE+Dret….

Altre dubte és que estic fent de la meua vida. No sé. Em trobe perdut. Em trobe en què estic com en l´aire. Quasi no sé ni explicar-ho. Tinc clar a les persones que estime, que pense però…un gran dubte sobre el meu futur m´envaeix. Supose que és normal.

Dubtes, dubtes i més dubtes….

Pots deixar un comentari