VIATGE A GRÈCIA (HE TORNAT JA?)

Encara estic a terra de Fídies, Plató….la cuna de la Filosofía, la gran mare de les ciències…Terra de mites, deus… Terra de llibertats, somnis… Encara no he tornat. Encara estic allí. Un territori ple de belleses arquitectòniques, escultòriques…..però, sobretot, terra de gent, gent per gaudir, gent per recordar….

(Ací estem de festa a un Pub en Olimpia, ens ho passarem de bé……..mare meua)

Pel dia, admiravem (encara que amb molta son) els grans monuments que els grecs (grans sabis) havien construit i esculpit amb tanta mestria, amb tanta harmonia….

(Foto al Recinte Arqueològic de Delfos, increible)

Han sigut uns dies on tots erem ciutadans del món: grecs, italians, catalans, espanyols, anglesos, francesos…on tots em intercanviat els nostres costums a la terra de la llibertat, la terra de la sabiesa, la terra de l´ànima. Els grecs amb la seua amabilitat (excepte en alguns casos), els italians amb les seus ganes de festa, nosaltres amb el nostre esperit, la resta de la gent…tots increibles.

(Foto en Micenes)

Dies on hem fet amics per sempre, amics per a tota la vida, gent que ha compartit amb nosaltres tot allò que hem viscut junt amb els nostres professors,als quals hem de donar les gràcies per haver-nos suportat en aquests dies on més d´1 s´ha desmelenat…jejejejjeje. Gràcies perquè han fet el seu paper i han sabut quan parar-nos els peus i deixar-nos, alhora, gaudir de la festa. Aquí els podeu vore molt guapos en aquesta foto….però no sense abans donar les gràcies de manera particular a Mario.

(Mestres sopant en el Hotel d´Olimpia, més conegut per nosaltres com a Hotel Freake-Monsters)

Aquests dies estaran sempre en la nostra memòria perquè “totes les coses bones acaben per veure nàixer d´altres millors” (com va dir el nostre guia Constantinos, un gran filòsof dels nostres temps). Aquests dies viuran sempre amb nosaltres, sabent, en la nostra rutina, que un troç de nosaltres viu a Grècia, Itàlia, Vila-Real….

Inolvidable. Sobretot les llàgrimes que ens van brotar de l´ànima en la despedida…llàgrimes de felicitat, llàgrimes que m´aborronen la pell, llàgrimes perquè per 7 dies em sigut uns xicotets filòsofs, uns amants de la vida.

Bé, ací hi ha sols unes de les fotos més humanes dels 7 centenars de fotos que he fet per no oblidar mai cada moment, cada racó, cada ànima…

GRÀCIES A TOTS

1 comentari a l'entrada “VIATGE A GRÈCIA (HE TORNAT JA?)”

  1. juanmi ha dit:

    No sé perquè no es veuen els fotos…intentaré sol.lucionar-ho

Pots deixar un comentari