anar a nevagció

L’home que estima 19 Octubre 2007

Publicat per josepmanel a: FILCCIONS , trackback

Ella el mira mentre aparenta llegir aquell llibre que no l’enganxa del tot. Mira el seu Ernest, capficat en la lectura del diari. I pensa quant estima a aquell home. Aqueix que llança un polsim de misteri sobre els seus assumptes de feina i traça una clara línia divisòria entre “el seu treball” i “la seua casa”. Aqueix que, amb mans de mag, arregla un endoll, retorna el ritme al rellotge de la paret del menjador, infla les rodes a la bicicleta del seu fill. Que se’n recorda de com es resolen les equacions de segon grau i repassa les capitals de països rars, que naixen i moren amb cada capvespre de la història. Aqueix al costat del qui s’arrauleix quan els llampecs festegen el cel. El cos del que cerca amb els seus dits quan un malson la sacseja en la nit i, amb només percebre la seua tebiesa, el cor asserena el seu galop per a reprendre el somni.

Comentaris»

1. Jesús M. Tibau - 19 Octubre 2007

Tots aquests petits moments rutinaris de cada dia que conformen la vida en comú i que fan estretir els llaços de l’amor.