anar a nevagció

Canvis 18 Octubre 2007

Publicat per josepmanel a: FILCCIONS , trackback

L’Ernest ha decidit deixar-se el cabell llarg, encara que no té ben clar si aquesta decisió la pren malgrat el risc d’empobrir el físic que arrossega com una condemna, ofegat de greix per la cintura i absent de voluntats en l’enteniment. Ho ha decidit malgrat que acabarà seient a la butaca de la perruqueria, davant d’aquell tremend i acusador mirall, i es deixarà vèncer pel passat de sempre, desfent-li les intencions amb la mateixa facilitat amb que el perruquer escombrarà l’estora de pelam del terra quan ell marxe. Però no l’importa, perquè mentrestant viatjarà amb una decisió (encara que feta de ficcions) que pot donar-li un tomb a la seua vida.

Comentaris»

1. caterina - 18 Octubre 2007

Pareix mentida com un simple canvi de look, en quant als cabells es refereix, pot fer canviar l’estat d’ànim d’una persona. Sembla com si un/a es transformés amb una altra persona i això li permeti creure que viurà una nova vida, encara que s’engani…

2. ignacio - 20 Octubre 2007

jutgem molts cops als altres pel seu pentinat. per tant, és possible que quelcom sí que canviÏ al seu voltant i el faci canviar. Però no serà ell, oi, el qui canvia? si no el qui serà canviat…