Arbeit macht frei

11 02 2012

La lògica de la dominació té la seva columna principal en el llenguatge que utilitzen els dominadors, les seves paraules són com cistells buits, no hi ha res dins, junten paraules que formen un edifici on els dominats es perden obrin portes i pujen i baixen escales i tan se val perque no trobaran res que pagui la pena, és un laberint i tant és si ets a la primera o a la cinquèna planta perquè el joc és a un altre lloc.  Deia Goethe que ningú és mes esclau que el que es té per lliure sense ser-ho.  La  plebs moderna està segrestada emocionalment per diferents actors, això és, per la publicitat extremadament agressiva  que traça el camí a seguir pels consumidors.El treball no et fa lliure, et fa un esclau però si són capaços de vendre Mercedes amb l’imatge del Che dir que la feina et fa lliure no és cap disbarat. Observeu detingudament que la gent que més hores treballa acostumen a ser uns desgraciats, desde la revolució industrial a Orient i Occident les fàbriques s’han nodrit de morts vivents, llargues jornades amb sous fastigosos, condicions deplorables, no fa gaire es va descobrir càmeres espiant els afortunats que treballaven a la cadena Lidl alemanya. Els treballadors són els dominats i no volen pensar-hi amb això, s’aixopluguen en les seves drogues (futbol televisat, cotxes, mamelles de silicona, cocaïna, etc).

El Che

Els emprenedors són la nova marca blanca de l’esclavatge autoimposat, és el clímax de la imbecilitat humana.

La tecnologia hauria de fer lliures del treball ens els treballadors i no fer-los amants del treball, la tecnologia hauria d’alliberar hores del treballador perque augmentes la seva qualitat de vida però només provoca més presses i perdició.

La gent hauria de detestar la feina, si tothom detestes el treball segurament pagarien més els que no treballen, en canvi si s’estima tant la feina que fins i tot alguns estan disposats a treballar sense cobrar, el resultat és el que és, és a dir, treballar per no res, ja que te l’estimes tant la feina treballa per no res miserable.

Si els dominats  no s’estimessin  tant el treball serien més generosos no la voldrien tota per ells la repartirien, ca! res de repartir la feina tota per mi, i es que la dominació es molt efectiva.

Deia Sèneca “vivim no segons ens dicta la raó, sino per imitació”

Els dominadors han gravat a foc en el cap dels dominats que treballar és una gran sort, ja es fan sortejos en que toquen feines, doncs bé dominats gaudi-ho de la vostra sort.


Accions

Informacions

Deixar un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.