En temps d’engany universal, dir la veritat es converteix en un acte revolucionari

24 12 2011

Que la casta governant  de Corea del Nord es criminal no en queda traça de dubte.  Els seixanta van enviar els seus joves a morir al Vietnam, algú sap el motiu? Els setanta es van dedicar a derrocar governs escollits democràticament, els vuitanta van provocar guerres com les de Irak contra Iran i al final de la decada s’hi van afegir, els noranta van imposar al món la desregulació financera , el segle XXI van envaïr un pais amb mentires provocant milers de morts civils. Ells diuen que lluiten contra el terrorisme i per la llibertat però una part dels seus ciutadants  són desatesos en la malaltia i altres estafats per les assegurançes mèdiques, diuen que tenen un somni:  que les secretàries paguin més impostos que els seus caps.

Dedicat a George Orwell,

Barcelona, 24 de desembre 2011

George Orwell


Accions

Informacions

Deixar un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.