Emprenedors

3 06 2011

Seguint en la tesi que el capitalisme es l’expressió econòmica del feixisme trobem les noves aportacions del gremi dels hotelers barceloní  a la llibertat i el progrés humà, aquesta genteta de butxaca plena i cap buit no han descansat fins que han aconseguit imposar per llei que tothom hagi d’anar amb samarreta per Barcelona, sembla que els nusos i seminusos son un greu perjudici pel seu negoci, podem estar tranquils ara ja no podem anar despullats, els lladres poden continuar robant turistes i autòctons  massivament això si  ben vestits, de fet es més castigat que depassar un semàfor vermell, on s’ha vist això ? Doncs bé ja té un altre objectiu la conxorxa hotelera: desallotjar els indignats de la plaça Catalunya. I clar! qui els hi diu que no en els que fan de menjadora de la ciutat , algú els hi podria suggerir que es dediquin a tractar els seus empleats dignament (segurament això es solucionarà ara amb la reforma de la negociació col·lectiva, amb la qual es reduirà substancialment l’atur, no s’admeten rialles enllaunades).

Avançant pel pedregar ens trobem a la paraula màgica utilitzada des de fa un temps per un munt de gent d’orient i d’occident, aquesta paraula és el mot emprenedor i/o emprenedora i/o emprenedors.  S’utilitza generalment per susbtituir empresari, com quan s’utilitza discapacitat en comptes d’esguerrat o mutilat. Els emprenedors són els salvadors de la utopia capitalista, quan els mesquins utilitzen aquesta paraula el que volen dir és simplement que cadascú es guanyi les garrofes com sigui  i campi qui pugui, darrere d’aquesta paraula  volen amagar el fracàs de la societat capitalista que no és capaç ni de portar la pau al món, ni la prosperitat, ni la justicia, ni la seguretat, ni el respecte a l’entorn, ni acabar amb la fam i la pobresa.

És la paraula utilitzada per fer recaure a l’esquena de cada individu la responsabilitat de resoldre els seus assumptes tingui o no les eines, les capacitats, les oportunitats i el suport necessari per fer-ho. Tots hem de ser emprenedors perquè el que volen dir es que ningú ens donarà feina perque els governs han claudicat davant el contuberni corporatiu del capitalisme. Hem de ser emprenedors si volem ser triomfadors perquè sino serem explotats pels emprenedors que com nosaltres lluiten per les engrunes del sistema. Això es el que s’amaga darrera d’aquesta paraula tant de moda entre els creadors d’opinió.

Tota aquesta ideologia capitalista es digna d’abominació, la ceguera que patim actualment només pot ser l’avantsala de fets més luctuosos per la humanitat, aquesta ideologia justifica guerres, fam i autodestrucció, alguns es pregunten encara com és que el poble alemany no sabia res de de la “Endlösung der Judenfrage”.

vell nu al sol de Marià Fortuny


Accions

Informacions

Deixar un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.