spanish revolution

29 05 2011

La batalla del llenguatge i de les idees és crucial en la guerra contra el capital, els capitalistes han envaït amb les seves criminals escoles de negocis i els seus economistes a sou l’imaginari col·lectiu del poble amb conceptes e idees profundament tòxiques per al desenvolupament de l’esser humà. L’embolcall ideològic dels lacais del capitalisme consistent en creixement, competitivitat, flexibilitat i tota mena de parauletes es un vernís que justifiqua l’enriquiment ilegítim d’una minoria de privilegiats (banquers, polítics i els seus gossos intermitjos) a costa de la gran majoria. Tot plegat  fan una mena de xantatge que ja ni dissimulen amenaçant a la població que si no es fa d’aquesta manera no es crearà ocupació precaria. Aquestes feines que ens proposeu no les volem, que les facin els vostres fills extorquidors !!

Sens dubte el Moviment 15-m ha d’articular un discurs fora de la lògica del capitalisme, el discurs del decreixement és la sortida en aquest cul de sac, on el criteri no sigui el benefici d’uns pocs a costa d’externalitzar els costos (societat i naturalesa), ens hi estem jugant molt, el discurs capitalista és al moll de l’os de la nostra societat però també el temps s’acaba, la cobdicia de tots contra tots ens porta a l’abisme com espècie.

Un altre món és possible pero ens hem d’enfrontar de cara a l’enemic i la primera batalla és la del llenguatge, la dels criteris, cal dir les coses pel seu nom.  El capitalisme és l’ expressió en l’àmbit econòmic del feixisme. La mercantilització de totes les parcel.les humanes té i tindrà com a resultat una vida que no valdrà la pena viure per la majoria de gent.

Els indignats ens donen dignitat a la resta, i com diu Eduardo Galeano, podem dividir el món en indignats i indignes, hem de contagiar l’indignació i això ho farem encenen les conciències amb les idees que han de restituir els pobles i la seva sobirania. La classe política reflexa la decadència d’una societat malaltissa. Son governs ilegitims i els indignats som els anticossos que  com  David contra Goliat i quan no ha sigut així!! hem de guanyar els cors i les ments de la gent perquè no tinguin por de canviar el tenir pel ser com deia Erich Froom.

Carta oberta d’un indignat

La dissidencia del capitalisme és estomacada


Accions

Informacions

Deixar un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.