La Festa dels Toros

19 03 2010

Una festa obsoleta per gent que s’esta morint. La societat que va originar els toros no existeix, han d’existir els seus efectes infectes? La festa dels toros, efectivament és una horrible celebració corrompuda pel pitjor especisme. Com podem tractar millor en els membres de la nostra espècie si tractem així a les altres espècies?

Braus o bous els que es diverteixen fen patir i humiliant les bèsties no poder mantenir el seu espectacle sàdic. Què pensaran de nosaltres els nostres néts quan vegin que vam permetre que continues aquesta paròdia salvatge de la lluita de gladiadors amb animals.

El respecte pels animals és una altra lluita que s’ha de guanyar en aquest món decadent, l’ orgia del consumisme ha accelerat la desaparició d’altres espècies, tradicions estúpides i negocis sense escrúpols  condemnen a milions d’animals i al final ens condemnaran a nosaltres mateixos.

massacre


Accions

Informacions

Un comentari per “La Festa dels Toros”

11 05 2011
gry po szkole (14:11:50) :

Witam :) z Janikowa:)

Deixar un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.