Enric Duran

27 09 2008

Enric Duran ha donat el pas. Enric ens ajudat a obrir els ulls. Enric ets el millor.
L’Enric ha sacrificat el seu nom davant la justicia per obrirnos els ulls, per concienciar, per lluitar , ell ha donat el nom i el verb, ell ha donat la seva imatge per poder donar un missatge, ell és l’heroi.

Siguis on siguis milers de persones et fan pinya, i cada cop sóm més els pensem i actuem amb decreixement.

Imatge d'Enric Duran

Extret de la Viquipèdia:

” El dia 17 de setembre de 2008 anuncià que havia “expropiat” 492.000€ a 39 entitats bancàries que va destinar parcialment a editar i distribuir el butlletí informatiu CRISI així com a financiar projectes de canvi social dels moviments socials catalans. Ell mateix qualificà aquesta acció, a la que donà publicitat i difusió i tingué repercusió en els mitjans de comunicació internacionals, com a forma de desobediència civil no violenta. Es tracta d’una fussió de les tradicions d’atracaments a bancs com els dels grups i persones com Los Solidarios, Durruti, Quico Sabaté o Salvador Puig Antich amb la falsificació del tipus de Lucio Urtubia però adaptada al capitalisme globalitzat del segle XXI, sense violència i aprofitant l’interès dels bancs en donar crèdits per sobre de qualsevol control i mesura de prevenció del risc i de sentit comú. Entre les influències que el portaren a planejar i executar aquest projecte, que ell mateix cita en el butlletí CRISI, hi ha la teoria del decreixement així com les tesis que apareixen en el documental Money as debt (El diner com a deute) del cineasta canadenc Paul Grignon, on s’explica el funcionament de les entitats bancàries i concretament en la manera com es crea el diner a partir de la generació de deute”

Gràcies Enric Duran, a tu i a tots els que t’han ajudat, tot el meu suport i la meva admiració.


Accions

Informacions

Un comentari per “Enric Duran”

25 09 2009
Amic d'Enric Duran (09:20:42) :

Què deu opinar la societat civll catalana (llegeixis burgesia catalana) del senyor Fèlix Millet i col.laboradors que s’han apropiat de unes desenes de milions d’euros en benefici propi de tots els contribuents en contraposició de l’expropiació de 492.000 euros a entitats bancàries donats a entitats socials que va fer l’Enric Duran? Seràn les penes de presó proporcionals o serà una altra banca catalana?

Salutacions

Deixar un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

*
Per comprovar que ets una persona, i no un programa automatic que deixa comentaris-spam, copia la paraula que veus a la imatge.
Anti-Spam Image